Toolkit

Zijn jullie als collecteteam overgestapt op de KWF app? Breng dan je collectanten op de hoogte. Zodat zij de app downloaden en hun straten selecteren. Hieronder vind je verschillende voorbeeldberichtjes die je daarvoor kunt gebruiken. En een persbericht dat je naar lokale media kunt sturen. 

Voorbeeld e-mail: Collecteer jij dit jaar met de KWF app?

Voorbeeld e-mail voor collectanten

Onderwerp: Collecteer jij dit jaar met de KWF app? 

Beste [naam collectant],

Dit jaar is de KWF-collecteweek van 4 t/m 10 september. En je kunt je collecte heel makkelijk zelf regelen. Met de KWF app!  

Selecteer zelf je straten 
Zoals bekend zijn we niet meer actief als collecteteam. [Ruimte om eventueel aan te geven waarom het collecteteam niet meer actief is].  

Vanaf nu verloopt de verdeling van straten niet meer via mij, maar kies je deze zelf in de KWF app. Download snel de app om te kijken of jouw favoriete straten nog vrij zijn.  

Bestel je collectebord 
Collecteren doen we met een collectebord. Door de QR-code op het bord te scannen met een smartphone, kunnen mensen een donatie doen. Bestel je collectebord in de app.   

Collecteer ook online 
Met de app kun je ook online collecteren. Maak een persoonlijk donatieverzoek en stuur dat met één druk op de knop aan vrienden en familie. Gewoon via WhatsApp, e-mail en social media. Zo kun je bijvoorbeeld ook collecteren bij mensen die verder weg wonen! 

Download de app en probeer het uit 
Je kunt de app hier downloaden. Heb je vragen, neem dan contact op met KWF via vrijwilligers@kwf.nl

Veel plezier met collecteren! 

[Jouw naam]

Voorbeeld WhatsApp: Collecteer jij dit jaar met de KWF app?

Voorbeeld kaartje om te printen: Collecteer jij dit jaar met de KWF app?

Voorbeeld persbericht voor lokale media

Wil je de overstap naar de KWF app aankondigen bij de lokale krant? We hebben een voorbeeldpersbericht voor je klaargezet waarin je heel makkelijk de gegevens van jullie collecteteam kunt aanpassen.Wat vind je van dit artikel?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)