Voorbeeldmail voor uitvaartverzorgers

Deze voorbeeldmail kun je gebruiken om de uitvaartverzorger te informeren over de vernieuwingen in de uitvaartcollecte. En eventueel een afspraak te maken voor het ophalen van de bussen.

E-mail voor uitvaartverzorgers
Onderwerp: Uitvaartcollecte van KWF vernieuwt

Beste [naam],

Regelmatig hebben we contact met elkaar over het inzamelen van donaties voor KWF op uitvaarten die je begeleidt.

Onlangs heeft KWF besloten om dit vanaf nu volledig te laten verlopen via kwf.nl/inmemoriam. Daar kunnen nabestaanden heel gemakkelijk een pagina aanmaken om online donaties in te zamelen. Ook kunnen ze hier een donatiebox aanvragen die tijdens de uitvaart neergezet kan worden.

Als uitvaartverzorger kun jij dit de nabestaanden ook uit handen nemen, door zelf via kwf.nl/inmemoriam een pagina aan te maken. Let op: kies bij het aanmeldformulier voor de optie voor uitvaartverzorgers.

De in memoriam pagina (en donatiebox) vervangt de fysieke collectebus. Dat betekent dat ik geen collectebussen meer zal langsbrengen of ophalen. [Volgens mijn informatie hebben jullie nog [aantal] collectebussen op locatie staan. Graag kom ik deze binnenkort ophalen om retour te sturen naar KWF. Schikt [datum] en [tijd]?]

Bij dezen dank ik je voor de prettige samenwerking. Ik ben blij dat ik namens KWF heb kunnen helpen een eerbetoon te geven aan overleden dierbaren. Ik hoop dat je nog veel mooie uitvaartcollectes zult organiseren via kwf.nl/inmemoriam.

Hartelijke groet,

[naam]


Wat vind je van dit artikel?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)