Brief voor nieuwe wijkhoofden

Onderwerp: Welkom als wijkhoofd bij KWF Kankerbestrijding

Geachte [naam wijkhoofd],

Hartelijk welkom bij KWF Kankerbestrijding! Namens de rest van het collecteteam [naam KWF-collecteteam] wil ik graag laten weten dat we uw inzet enorm waarderen. Wijkhoofden zijn onmisbaar bij het organiseren van de collecte. Voor en tijdens de collecteweek bent u het aanspreekpunt voor de collectanten in uw wijk, verspreidt u de materialen en houdt u de collectantenadministratie bij. De collecteweek [jaartal] is van [datum] t/m [datum].

 

Handig: CollecteWeb

Heeft u al een inlog voor CollecteWeb ontvangen? Als wijkhoofd houdt u via kwf.collecteweb.nl de adresgegevens van collectanten bij en maakt u eenvoudig looproutes aan. Als u nog geen inloggegevens heeft, neem dan gerust contact op met het Servicepunt vrijwilligers via 020 – 570 05 90 of vrijwilligers@kwf.nl.

 

Investeren in kankeronderzoek

Alvast heel erg bedankt voor uw inzet. We wensen u veel succes en plezier. Mede dankzij u kan KWF investeren in kankeronderzoek en zorgen voor een betere kwaliteit voor mensen die kanker hebben of hebben gehad.

 

Met vriendelijke groet,

[naam contactpersoon KWF-collecteteam]

[naam KWF-colleteteam]

 

PS: Als bijlagen vindt u een aantal flyers voor het werven van nieuwe collectanten. Extra exemplaren nodig? Stuur me gerust een berichtje.


Wat vind je van dit artikel?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)