Brief om je als collecteteam voor te stellen aan bedrijven en organisaties

Datum [datum invullen]

Onderwerp: Voorstellen KWF-collecteteam

Beste [naam contactpersoon],

 

Als lokaal KWF-collecteteam in [plaatsnaam] hebben wij één doel: de dag dichterbij brengen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Om dit doel te realiseren, organiseren wij naast de jaarlijkse collecteweek in september ook allerlei andere acties om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor kankeronderzoek. Dit doen wij met [aantal] enthousiaste vrijwilligers uit [plaatsnaam]. Vorig jaar hebben wij met de collecte [opbrengst in euro] opgehaald. Daarnaast hebben we met [soort activiteiten] ook nog [opbrengst in euro] opgehaald.

 

Aandacht voor de ziekte kanker

Ons collecteteam zou graag een keer kennis met u maken om te kijken of er mogelijkheden zijn om samen te werken. Bijvoorbeeld via sponsoring of door op de werkvloer aandacht te besteden aan de ziekte kanker en daar een mooie fondsenwervende actie aan te koppelen. Zo doneerde het personeel in een ander bedrijf een klein bedrag voor een kop koffie met iets lekkers. Een ander idee is een sportieve teamdag, waarbij de deelnemers gesponsord worden. Er is van alles mogelijk! Wij zouden graag de kans krijgen om hier met u over te brainstormen.

 

Graag bel ik u binnenkort om te horen of u mogelijkheden ziet. Met uw steun aan KWF helpt u ons de dag dichterbij te brengen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

 

Met vriendelijke groet,

[naam contactpersoon KWF-collecteteam]

namens het KWF-collecteteam [plaatsnaam]

Bijlage: [eventueel bijlagen hier vermelden]


Wat vind je van dit artikel?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)